søndag 15. januar 2012

Her er de beste kredittkortene for billigere diesel og bensin for forbrukerne

Når du skal velge kredittkort i dag, så har det aldri vært vanskeligere enn nå. Årsaken til at det blir vanskeligere og vanskeligere å velge kredittkort, er at det stadig kommer nye kredittkort på markedet, og at de eksisterende kredittkortene forbedrer sine betingelser. Et bensinkort er et kredittkort som skal gi deg billigere diesel og bensin, eller bare billigere bensin. Det er forskjell fra kredittkort til kredittkort til hvilke bensinstasjoner de tilbyr. Noen av kredittkortene for billigere bensin gir deg rabatt på alle bensinstasjonene.

Et kredittkort vi i Kredittkortguide kan anbefale er 365 Privat Mastercard, som gir deg 81 øre rabatt per liter du fyller. Dette kan jo spare deg mange tusen i året, så hvorfor ikke søke om 365 Privat Mastercard med en gang? Har du en Esso-stasjon i nærheten må 365 Privat kredittkortet være noe for deg. Hvem sier nei til å spare 81 øre per liter drivstoff man fyller?

Et annet kredittkort vi kan anbefale er Kash Visa. Dette er ikke et kredittkort bare for deg som er ute etter billigere kjøreturer. Kash Visa er for deg som ønsker å pusse opp huset, ønsker billigere bensin, vil ha billigere klær og mye mer. Kash Visa er et kredittkort utgitt av Ikano Bank, og er et av de kredittkortene som gir deg en rekke fordeler. Det eneste du trenger å gjøre er å søke om kredittkortet, for deretter å ta det i bruk. Enklere kan det ikke bli. Om dette ikke er beste bensinkort, så er det trolig det beste kredittkortet alt i alt. Flexi Visa er også et kredittkort som kan være aktuelt.

Lykke til når du skal søke om ditt kredittkort!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar