tirsdag 3. januar 2012

Hvilket kredittkort passer for akkurat deg?

Det er viktig å tenke over hva man skal bruke kredittkortet til når man skal gå til anskaffelse av et slikt betalingskort. Enkelt forklart er et kredittkort en betalingsløsning hvor kortutstederen låner ut penger til kortbrukeren. Det er mange fordeler med kredittkort. Noen kredittkort har reiseforsikring inkludert, mens andre kredittkort gir rabatter i utvalgte butikker. Hvis du bruker bilen mye, kan Esso Mastercard være noe for deg. Dette kredittkortet gir deg rabatt per liter drivstoff.

Et kredittkort som vi mener har det meste er kredittkortet Norwegian kredittkort. Med Norwegian sitt kredittkort får man utsatt betalingen inntil 6 uker. Hvis du skal ta ut penger i utlandet er det ikke gebyr for dette. Hvis du reiser mye kan dette kredittkortet være perfekt for deg. Norwegian kredittkort har reise og avbestillingsforsikring inkludert. 

Det neste kredittkortet vi kan anbefale til våre lesere, er kredittkortet Shell Mastercard. Dette er et kredittkort som gir deg en bonus på 40 øre per liter når du fyller drivstoff. Selvfølgelig innebærer dette at du fyller hos en av Shell sine mange fyllestasjoner. I tillegg til bonusen du får for drivstoff, så får du 1 % Trumfbonus på alle varer du kjøper rundt om i verden. I følge Shell Mastercard sine nettsider så kan kortet brukes på ikke mindre enn 23 millioner butikker rundt om i verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar