søndag 5. februar 2012

Kredittkort i Amerika

Hvis du skal skaffe deg et kredittkort i Amerika, så er utvalget svært stort. Man har mange flere kredittkort i USA enn hva man har i Norge. Forskjellen fra kredittkort i Norge sammenlignet med kredittkort i USA er at det er mye større utvalg av kredittkort i USA. Personlig synes jeg at vi burde hatt et like stort utvalg i Norge, men man kan ikke forvente annet enn det når vi er et så lite land. Det spesielle med kredittkort i statene er at man tjener opp såkalte "miles". Dette kan sammenlignes med det vi i Norge kaller for bonuspoeng.

Her vil vi bringe dere en oversikt over noen gode kredittkort som man kan skaffe seg i USA.

Capital One VentureOne Rewards Credit Cards
Dette kredittkortet gir deg 1,25 miles per dollar på hvert kjøp du foretar. Så hvis du tjener opp mange nok miles vil du kunne få rabatt på din neste flyreise, ditt neste hotellopphold eller når du skal ha leiebil. Det er ingen avgift for å eie Capital One sitt kredittkort. Det er heller ingen årsavgift for å eie dette bonuskortet. Hvis du er bosatt i USA, så er dette et kredittkort som bør vurderes.

Delta Airlines - Gold Delta Skymiles  Credit Card(Kredittkort)
Etter hva du leser av overskriften, så høres dette ut som et kredittkort for folk som flyr. Det stemmer at dette kredittkortet gir deg bonuspoeng til flyreiser. I Norge har vi bare Bank Norwegian kredittkort som er et rendyrket flykredittkort. I USa har de et rikt utvalg av kredittkort som gir deg bonus når du reiser. Når du benytter deg av dette kredittkortet, så oppnår du miles eller hva vi ville kalt bonus i Norge. Du sparer opp til 20 % når du bestiller en flybillett ved å bruke dette kredittkortet.

Capital One Cash
Dette er et kredittkort som gir deg rabatt på bensin eller "gas" som man sier i Amerika. Etter at du har brukt 500 dollar med dette kredittkortet før 3 måneder har gått vil du få en bonus på 100 dollar. Alle kjøp som gjøres med Capital One Cash vil gi deg 1 % cash back eller tilbakebetaling som man også kaller det. Det er heller ingen årsavgift for dette kredittkortet, så du bør absolutt vurdere Capital One Cash sitt kredittkort for billigere bensin. På godt norsk kaller man Capital One Cash for et bensinkort.

Nå som du har lest om amerikanske kredittkort ønsker du kanskje å finne ut hvilke kredittkort som er tilgjengelig i Norge. Vi i Kredittkortguiden ønsker derfor å bringe dere en liste over hvilke kredittkort som kan anbefales. Det er nok av kredittkort å velge mellom i Norge også, selv om USA har et større utvalg.

Bank Norwegian kredittkort
Det første kredittkortet vi vil anbefale på det norske markedet er Bank Norwegian kredittkort. Når du ser navnet Norwegian, så tenker du nok først og fremst på flyselskapet. Men Norwegian er ikke bare et flyselskap. Gjennom Bank Norwegian tilbyr de et kredittkort, som kan gi deg akkurat hva du er på utkikk etter. Hvis du er ute på reisefot, så kan dette kredittkortet gi deg avbestillingsforsikring og reiseforsikring. Det kan spare deg for en god del om uhellet skulle være ute. Bank Norwegian kan også skilte med en rekke tilleggstjenester, som for eksempel leiebilforsikring, ID-tyveriforsikring og betalingsforsikring. Den effektive renten med Bank Norwegian sitt kredittkort ligger på 23,1 prosent, noe som skal sies å være vanlig.

Cresco Car
De fleste nordmenn er nok på utkikk etter et kredittkort som kan gjøre at man sparer inn kostnadene på drivstoff. Da er Cresco Car noe for deg. Hver gang du fyller drivstoff, og du benytter deg av Cresco Car vil du få 3 % rabatt hver gang du fyller. Cresco Car blir omtalt som et av de nye bensinkortene, fordi det ikke spiller noen rolle hvor du fyller bensinen. På noen kredittkort så er man bundet til en spesiell bensinstasjon. Det unngår man om man bruker Cresco Car kredittkort. Det er en hel del andre fordeler med Cresco Car, blant annet at man får rabatt på kjøp av dekk hos Dekkhotell, og at man får rabatt på overnattinger på Rica sine hoteller. Dette kredittkortet anbefales på det sterkeste av Kredittkortguiden.

Shell Mastercard
Det aller siste kredittkortet vi vil anbefale er Shell Mastercard. Du får 40 øre Trumfbonus for hver liter drivstoff du fyller. Skal vi tro Shell Mastercard sine nettsider, så kan kredittkortet brukes på over 30 millioner steder verden over. Man har en rentefri kreditt på inntil 50 dager. Hvis du er på utkikk etter billigere bensin, så er dette et kredittkort som kan være aktuelt for deg!

Vil du lese mer om kredittkort besøk www.kredittkortguide.com 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar