torsdag 12. januar 2012

Fordeler med kredittkort

Kredittkort har blitt mer og mer vanlig i det norske landet, og det er ikke uten grunn. I følge Kredittkortguiden.com er det svært mange fordeler med å ta i bruk kredittkort som en betalingstjeneste. Hvis man har et kredittkort, så er det viktig at man bruker det forsvarlig. Når du bruker kredittkortet får du en faktura på alle innkjøpene du gjør.

Her er noen fordeler ved bruk av kredittkort:

  • Kredittkort kan gjøre det lettere å kjøpe ting. Hvis du ikke liker å bære store mengder kontanter med deg eller hvis et selskap ikke aksepterer kontant kjøp (for eksempel de fleste flyselskaper, hoteller og bilutleiefirmaer), så kan man sette kjøp  kredittkortet.
  • Kredittkort kan også tilby deg ekstra beskyttelse om noe du har kjøpt er tapt, skadet eller stjålet. Både din kontoutskrift (og kredittkortselskapet) kan stå inne for det faktum at du har gjort et kjøp hvis den opprinnelige kvitteringen er mistet eller stjålet. I tillegg tilbyr noen kredittkortselskaper forsikring på store innkjøp.
  • Kredittkort kan også være nyttig i tider med kriseSelv om du bør unngå å bruke utenfor ditt budsjett (eller penger du ikke har!), Noen ganger nødhjelp(som bilen bryte ned eller flom eller brann) kan føre til et stort kjøp (som behovet for en leiebil eller et hotell for å overnatte.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar