torsdag 14. juni 2012

Har man egentlig behov for et kredittkort?

For å besvare spørsmålet som stilles i overskriften, så kan man si nei. På en annen side, så kan man få mange fordeler ved å bruke et kredittkort. Om man har behov for et kredittkort kommer an på hvilken type menneske man er.

Det er svært mange kredittkort som finnes i Norge, og det dukker stadig opp nye på markedet. Med det blir det vanskeligere å velge kredittkort for deg. Behovet for et kredittkort kan være til stede om du bruker bilen mye, om du er ofte på reise eller om du rett og slett handler mye. Sikkerheten ved et kredittkort er langt høyere enn ved et vanlig bankkort (debetkort).

Det du absolutt bør ta en nærmere titt på når du skal skaffe deg et kredittkort, er om det er årsavgift på kredittkortet. For om det ikke er årsavgift, så vil du sikkert heller foretrekke det kortet framfor et med høy årsavgift? De fleste kredittkort har i dag blitt gebyrfrie, og det kan du tjene penger på. Betaler du når du får regningen i posten, så tjener du penger på renter i mens. Er ikke det smart? Det synes ihvertfall vi i Kredittkortguiden.

For å komme over til behovet for kredittkort. Bruker du bilen på jobb hver eneste dag, så vil det lønne seg å skaffe et kredittkort. Grunnen er så enkel som dette: Med et kredittkort kan du få billigere drivstoff, både diesel og bensin. Med Flexi Visa kredittkort kan man for eksempel få 4 % rabatt, og det utgjør jo en del om du bruker bilen mye. Derfor kan vi anbefale et kredittkort når du skal fylle drivstoff på bilen. Det er både enklere og billigere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar