tirsdag 17. april 2012

Bingo på nett - en ny enkel måte å spille bingo!

Bingo har lenge vært et spill som de fleste har spilt i en eller annen form, men ikke bingo på nett. Det mest vanlige har vært i spillehaller som har samlet folk i nærmiljøet til å spille om gevinster. Flere spillehaller har måttet gå over til å samarbeide og ha trekninger som foregår flere steder siden det har blitt færre som har spilt i den lokale hallen. Det kan være mange grunner til det og noe er nok den passive røykingen du blir utsatt for.

Bingo på nett derimot er en fantastisk enkel og morsom måte å spille bingo på du kan se mer om det her http://online.bingo.com/no. På internett så er bingo blitt en av de mest populære spillene du kan spille. Det har også økt muligheten til å tilby større gevinster til de som er med, siden det er flere spillere som kan være med på bingo på nett enn i et lokale de må dra til. 

Bingo på nett er veldig likt andre spill på internett som du kanskje er vandt til. Du registrerer deg med en konto på for eksempel denne siden http://online.bingo.com/no, og kan deretter sette inn penger på kontoen din og bli med i de forskjellige spillerommene som er der. Spillerommene har forskjellige regler og gevinster, alt etter hva du måtte ønske å spille for.

For å gjøre det enda enklere å komme i gang med bingo på nett så har de fleste bingohallene fulgt samme system som nett casinoene. De tilbyr såkalte bonuser.  Dette gjør de for å kapre deg som kunde, og de konkurrerer hardt om å gi deg den beste bonusen for å spille bingo på nett i deres bingohall. Det vil si at du får en del ekstra kroner å spille for eller så matcher de den summen du først setter inn med 100, 200, 300 eller hele 400 prosent. Det gjør at du får mye mer å spille for.
Du kan enkelt benytte et kredittkort når du skal spille bingo på nett. Et kredittkort vi i Kredittkortguiden anbefaler er http://kredittkortguide.blogspot.com/2012/03/santander-red-card-kredittkort-er-et.html Dette er et kredittkort for deg som vil ha lav effektiv rente. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar