onsdag 21. mars 2012

Santander Red Card Kredittkort er et godt kredittkort med lav effektiv rente

Mange nordmenn har nok vurdert å skaffe seg et kredittkort i 2012, og mange har nok allerede skaffet seg et kredittkort. Vi er nå kommet til mars måned i 2012, og du lurer kanskje på hva som er det beste kredittkortet i 2012? http://tipstilkredittkort.com/santander-red-card-kredittkort/ er en god lenke når du skal lese om Santander Red Card kredittkort. Dette kredittkortet kan nok være et av Norges beste kredittkort om man skal tro hva de skriver på sine hjemmesider. Det er hos Santanderkort.no at man kan finne denne informasjonen om at det er et av "Norges beste kredittkort".

Hvorfor er dette et godt kredittkort?
Du lurer kanskje på hvorfor dette er et godt kredittkort? Den svært gode effektive renten, som er på 17.10 prosent er noe av det beste som tilbys her til lands. Du trodde kanskje at dagens kredittkort i 2012 har høye gebyrer? Da tar du feil. Santander Kredittkort har ikke årsgebyr, etableringsgebyr eller kostnader når du foretar et kjøp av en tjeneste eller vare.

Derfor anbefaler vi i Kredittkortguide at du skaffer deg Santander Red Card Kredittkort. Ønsker du flere tips, så anbefaler vi at du fortsetter å lete litt etter flere artikler her på siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar