søndag 11. mars 2012

Bruk av kredittkort når du er på ferie i utlandet

Du planlegger kanskje å reise på ferie til utlandet i løpet av 2012? Da bør du lese videre for å få med deg noen gode kredittkorttips til ferien. Vi i kredittkortguide ønsker å gi deg de beste tipsene når du skal bruke kredittkort på utenlandsreisen i 2012.

Om du skal ut på en feriereise i 2012 kan vi anbefale at du skaffer deg et Visa kredittkort før du reiser. Grunnen til at du bør ha med et Visa Kredittkort er at disse kortene kan brukes stort sett over hele verden. Det spiller ingen rolle om hvilket kredittkort du velger, så lenge det er tilknyttet VISA-nettverket. Når du reiser på ferie bør du derfor være oppmerksom på at du har et VISA kredittkort.

Kredittkort + Ferie = sant?
På mange måter hører det med at man har med et kredittkort når man drar på en ferie. Kredittkort er den aller sikreste betalingsløsningen som er mulig å oppdrive i disse dager, og det er i seg selv en bra nok grunn for svært mange. Kredittkort i utlandet medfører en høy sikkerhet fordi det er kredittkortselskapet som er ansvarlig for å betale de du kjøper en vare eller tjeneste av.

Vi i Kredittkortguide anbefaler ihvertfall å bruke kredittkort når du skal på en feriereise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar